Wobbelyoga

Rianne Roodbeen geeft bij De Weideblik de workshop “Wobbelyoga”. Zij heeft speciaal voor kinderyoga docenten een workshop samengesteld waarin we jou laten zien hoe mooi alle elementen van yoga en de werking van de Wobbel samen kunnen komen in jouw eigen lessen. Er is aandacht voor zowel theorie als praktijk. We kijken naar de achtergrond van de Wobbel en natuurlijk stappen we er ook zelf op om zo de leukste houdingen en spelletjes met je te delen. 

De Wobbel is een prachtig balansbord dat op een speelse wijze het lichaamsbewustzijn vergoot en creativiteit, balans en kracht stimuleert. Wobbelyoga combineert het mooiste van yoga en alle mogelijkheden van de Wobbel.
De Wobbel maakt de yogalessen vernieuwend, waarbij op een leuke en uitdagende manier wordt gewerkt aan kracht en balans. De ritmische bewegingen op de Wobbel brengen rust in hoofd en lijf. De lessen zorgen ervoor dat de kleine yogi’s hun lichaamsbesef vergroten en zelfvertrouwen zien groeien. Inspanning en ontspanning wisselen we af.
Aan het einde van een Wobbelyogales stapt ieder kind trots, ontspannen en met een grote glimlach van de Wobbel af.
Erg leuk en positief om de Wobbels in je kinderyogalessen te gebruiken.

Thee en wat lekkers staan deze dag voor je klaar en je krijgt een reader vol informatie en inspiratie mee. Na het volgen van de workshop kom je op de website in het register te staan zodat we een fijn netwerk van Wobbelyoga docenten opbouwen. Je ontvangt het logo dat je mag gebruiken en in een besloten Facebook groep delen we ideeën en vragen met elkaar. Daarnaast krijg je op de aanschaf van beide startpakketten extra korting.

Als docent kun je twee startpakketten aanschaffen die speciaal voor kinderyoga zijn samengesteld.

Je krijgt 50 euro extra korting op de aanschaf van de startpakketten.

Wobbel heeft speciaal voor docenten een Original en een XL startpakket samengesteld. Zo kun je na de workshop meteen zelf op de Wobbel stappen!

 Docent  Rianne Roodbeen
 Data Deze workshop wordt gegeven op zondag 5 april 2020
 Kosten  € 125,00 inclusief btw.
Tijd 10.00 uur tot ongeveer 15.30 uur.
 Locatie  “De Weideblik” Yoga, Massage en Trainingscentrum in Wageningen

Aanmelding kan door een email te sturen naar Gea; info@deweideblik.nl