Mama-baby-yoga op de wobbel

Gea heeft  een workshop “Mama-baby-yoga op de Wobbel” ontwikkeld voor baby-yoga-, babymassage- en kinderyoga docenten. Ze laat cursisten ervaren hoe je massage- en yogaoefeningen samen kan doen met mama en baby op de Wobbel. Een Wobbel is een houten balans /schommelboard die je met deze oefeningen gaat gebruiken.

De yoga en massageoefeningen hebben een speels effect. Dit wordt nog eens versterkt door het gebruik van de Wobbel.
Deze mama-baby yoga en massageoefeningen op de Wobbel zijn mooi om te geven in je baby-yoga  en/of  babymassage lessen.

Tijdens de workshop gaan we de hele dag zelf de massage en yoga oefeningen op de Wobbel oefenen en bespreek ik ook de achtergrond van de oefeningen en het effect van deze oefeningen.
Het oefenen doen we met poppen om je de techniek op die manier eigen te maken.
Ook zijn er 20 Mama-Baby Yoga op de Wobbelkaarten ontwikkeld door Gea, die we tijdens de workshop gebruiken.

Op de Wobbel ga je ervaren hoe je samen met de baby (pop) in balans komt. Spelenderwijs ontdek je hoe leuk het is om de baby-yoga en mama-yoga te ervaren op de Wobbel.  Een enthousiasmerende combinatie van intens contact maken, beweging, balans, concentratie en ontspanning. Je creativiteit wordt aangesproken om manieren te vinden om de verbinding tussen ouder en kind te versterken. De Wobbel maakt het extra leuk om samen oefeningen te doen. Tijdens de oefeningen is er ook aandacht voor de ademhaling en zorg voor elkaar.

 

De speciaal door Gea ontwikkelde Wobbelkaarten voor de Mama Baby Yoga op de Wobbel zijn aan het einde van deze workshop verkrijgbaar.

Na deze dag is het mogelijk om je op de website van De Weideblik te laten registreren, zodat men kan zien, dat je deze workshop hebt gevolgd en Wobbel Mama-Baby docent bent.

 Docent Gea Scholtens
 Data Deze workshop wordt gegeven op donderdag 9 juli 2020.
 Materiaal De Wobbel die je tijdens deze workshop nodigt hebt, zijn beschikbaar bij De Weideblik. Heb je zelf een Wobbel, dan is het prettig als je die meeneemt.
De speciale “Wobbelkaarten” zijn eventueel na de workshop beschikbaar.
 Kosten € 125,00 (incl. btw.) inclusief een reader met informatie, koffie, thee en wat lekkers.
 Tijd 10.00 uur tot ongeveer 15.30 uur.
 Locatie Yoga, Massage en Trainingscentrum “De Weideblik” in Wageningen

Je bent van harte welkom!
Aanmelding kan door een email te sturen naar Gea; info@deweideblik.nl