Vergoeding Vlaanderen

Woon je in Vlaanderen en wil je yoga of massagedocent worden? De Weideblik is geregistreerd als dienstverlener van de KMO-portefeuille; opleidingen en workshops van De Weideblik komen daarom voor vergoeding in aanmerking. Lees deze pagina voor meer info en bekijk de info onderaan de verschillende opleidingen bij “kosten”. Trainingen worden ook gegeven op locaties in Vlaanderen. 

Vergoeding Vlaanderen

De Weideblik is geregistreerd als dienstverlener van de KMO-portefeuille in Vlaanderen (België). Dat maakt het voor veel deelnemers aan onze opleidingen uit Vlaanderen mogelijk een groot deel van de kosten vergoed te krijgen bij de subsidiegever. Vraag bij De Weideblik naar de mogelijkheden voor “buitenlandse deelnemers” en de prijs voor deze cursus. Deelnemers uit Vlaanderen (België) die verwachten dat ze voor subsidie in aanmerking komen, kunnen voor meer informatie contact opnemen met De Weideblik, maar ook kijken op vlaio/kmo-portefeuille.

baby handjes

Waarom De Weideblik?

Bij De Weideblik werken we graag vanuit een bijzondere aanpak.

Klein groepen met veel individuele aandacht

Doordat er gewerkt wordt met kleine groepen is er veel tijd en ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. De meeste groepen bestaan uit ongeveer tien cursisten.

Holistische aanpak

Bij De Weideblik wordt gewerkt vanuit een holistisch gedachtegoed. Dus niet alleen de focus op het lichaam, maar ook op de geest, en het verbinden van de twee.

Werken met beeld en geluid

Bij het nieuwe boek ”Samen in beweging” over Baby-yoga, kun je liedjes en beeldmateriaal gebruiken die je kan downloaden en gebruiken bij de baby-yoga en massage.

Docent van De Weideblik

Gea Scholtens gebruikt haar ervaring in de pedagogiek, kraamzorg en kinderopvang om een massage en yogatraining te geven die perfect aansluit bij de behoeften van een baby. Onlangs schreef ze het boek “Baby- Yoga, Samen in beweging” dat gebruikt wordt tijdens de lessen van deze opleiding. Deze komt in het najaar uit.

Babymassage Docent

Recensies

Wat zeggen anderen over De Weideblik?

Heidy Starke-de Kleyn

“Dankzij deze opleiding kan ik ouders of verzorgers leren hoe ze met liefde, aandacht, toewijding en respect hun baby een goede start kunnen geven in het leven. Zodat ieder kindje opgroeit tot wat het kan en mag zijn.’ Ik heb een krachtige basis gekregen om mijn eigen babymassage met yoga cursussen te geven.”

Peggy Bervoets (België)

“Ik ben blij dat ik deze opleiding bij Gea heb gevolgd. De warme manier waarop zij lesgeeft, is inspirerend. Je merkt dat ze veel ervaring heeft. Baby’s zijn de grote mensen van de toekomst; met massage en yoga draag ik graag mijn steentje bij aan hun ontwikkeling.”

Carmen Bosvelt

“Gea draagt warmte, respect en kundigheid uit. Daardoor krijg je in de opleiding niet alleen kennis en vaardigheden mee, maar groei je ook als mens.’ Je ziet dat er veel energie, enthousiasme en passie in de opleiding is gestoken. Geweldig wat fijn dat ik nu ook alles kan overdragen in de praktijk.”

Contact opnemen?

Mocht je nog vragen hebben over de opleidingen, vergoedingen of andere zaken, neem dan contact op via het formulier hieronder.