Babymassage Docent

Combinatieopleiding Baby-, Peutermassage met yoga

Combineer baby en peutermassage met yoga

Dit is een combinatie van de opleiding tot Docent Babymassage met Baby Yoga en Docent Peutermassage met Peuteryoga. Tijdens deze erkende opleiding tot docent baby massage met Yoga en peutermassage met yoga,  leer je binnen 9 dagen alles dat je nodig hebt om baby – peutermassage en baby – peuteryoga lessen te geven aan ouders en verzorgers van kinderen tot 4 jaar oud. Ook wordt er kleutermassage en kleuteryoga geleerd in deze opleiding. Een brede doelgroep in deze combinatieopleiding van 0 tot 6 jaar. De 9 lesdagen zijn verspreid over 20 weken zodat je ruim de tijd hebt om de geleerde stof thuis te oefenen.

Na het afronden van deze opleiding kun je worden ingeschreven in het register van gecertificeerde docenten (het KRWB). Klik op certificering voor meer informatie van De Weideblik over CRKBO, SYN en Adiona.

Voor meer informatie over de individuele opleidingen kun je hier kijken:
(de opleidingen zijn afzonderlijk te volgen of in combinatie)
Docent Babymassage met Baby-Yoga
Docent Peutermassage met Peuteryoga

Ervaren docent

baby massage gea

Gea Scholtens is sinds 2004 eigenaresse van De Weideblik. Ze gebruikt haar ervaring uit de kraamzorg, pedagogiek en kinderopvang om leuke en effectieve nieuwe oefeningen te ontwikkelen. Dit allemaal vanuit een holistische aanpak. Binnenkort brengt ze haar nieuwste boek uit met oefeningen, lesmateriaal en zelf ingezongen liedjes.

natuurlijk leven met kinderen

Inspirerende omgeving

De Weideblik ligt in een mooie groene omgeving. Het is de perfecte plek om even tot rust te komen en je te laten inspireren.

Ervaringen

Heidy Starke-de Kleyn:
‘De babymassage met baby-yoga opleiding heeft mij veel gebracht: persoonlijke groei,zelfvertrouwen, plezier en kracht om te werken met moeders en hun kindje. Dankzij deze opleiding kan ik ouders of verzorgers leren hoe ze met liefde, aandacht, toewijding en respect hun baby een goede start kunnen geven in het leven. Zodat ieder kindje opgroeit tot wat het kan en mag zijn.’ Ik heb een krachtige basis gekregen om mijn eigen babymassage met yoga cursussen te geven.’

Peggy Bervoets:
‘Op zoek naar een opleiding babymassage met baby-yoga zag ik de website van yoga- en trainingscentrum De Weideblik. Ik had er direct een goed gevoel bij. Ik ben blij dat ik deze opleiding bij Gea heb gevolgd. De warme manier waarop zij lesgeeft, is inspirerend. Je merkt dat ze veel ervaring heeft. Baby’s zijn de grote mensen van de toekomst; met massage en yoga draag ik graag mijn steentje bij aan hun ontwikkeling.’

Carmen Bosvelt:
‘Gea draagt warmte, respect en kundigheid uit. Daardoor krijg je in de opleiding niet alleen kennis en vaardigheden mee, maar groei je ook als mens. Je merkt en ziet dat er veel energie en passie in de opleiding is gestoken. Geweldig wat fijn dat ik nu ook alles kan overdragen in de praktijk.’

Lesdagen en data

Voor meer informatie over de geplande data kun je klikken op de individuele opleidingen:
(de opleidingen zijn ook afzonderlijk te volgen)
Docent Babymassage met Baby-Yoga
Docent Peutermassage met Peuteryoga

Kosten

De opleiding docent babymassage met yoga kost €535,-
De opleiding docent peutermassage met yoga kost €460,-
Deze opleidingen zijn ook afzonderlijk te volgen.
Voor de combinatie geldt bij gelijktijdig inschrijven een speciale korting van €100,-.
De combinatie kost slechts €895,-
Dit is inclusief studiemap, koffie of thee.

Kom je uit Vlaanderen? Dan kan het zijn dat een groot deel van de opleiding vergoed wordt. Kijk voor meer informatie op deze pagina of neem contact op.

Inschrijven of meer informatie aanvragen? Neem contact op via het formulier hieronder.