Babymassage Docent

Docent

Gea Scholtens-Stiekema

Gea geeft yogalessen aan volwassenen en is gespecialiseerd in verschillende vormen van yoga, massage en coaching voor baby’s of kinderen.  Op die terreinen zette ze erkende opleidingen en workshops op, en voor De Weideblik de eerste Nederlandse holistische opleiding baby-yoga met babymassage

Docent Babymassage

Ervaring

In 2004 ben ik gestart met Yoga,- Massage- en Trainingscentrum De Weideblik.
Mijn werkervaring heb ik opgedaan; in de kraamzorg, als pedagogisch medewerker, coördinator en pedagogisch trainer in de kinderopvang en gewerkt in het management team van een kinderopvang-instelling. Vanuit mijn veelzijdige achtergrond, mijn brede ervaring in het werken met kinderen, leiding geven en het geven van cursussen, ben ik gespecialiseerd vanuit verschillende gezichtspunten.

Na mijn pedagogisch en didactische opleidingen heb ik de volgende docenten opleidingen en trainingen gevolgd; babymassage, kinderyoga, zwangerschapsyoga, Yoga docent, ouder-kindercoach, Reiki, voetreflexologie, lachyoga leader en tekenen met kinderen.

We kunnen niet van alle kinderen dezelfde sterren maken, maar we kunnen ze wel allemaal laten schitteren.


Waarom ik werk met kinderen en baby’s

Door alle ervaringen raken kinderen mij altijd in het bijzonder en is het voor mij heel duidelijk en belangrijk om vanuit de holistische wijze te werken. Het draagt ertoe bij om kinderen een veilige basis te geven. Kinderen kunnen zich hierdoor verder ontwikkelen op een mooie manier die bij hun past. Het maakt kinderen op een zachte wijze krachtig, in verbinding met zichzelf en met anderen.

Meer weten over Gea en haar opleidingen? Kijk rond op de website of kom langs voor een kennismakingsgesprek. Neem contact op via het formulier hieronder.