Babymassage oefening

Certificeringen

Erkende docentenopleidingen

CRKBO

CRKBO logo

De opleidingen van De Weideblik staan geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). De Weideblik voldoet daarmee aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten Kort Beroepsonderwijs. Uitgangspunten die erkenning tot gevolg heeft zijn: zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en kenbaarheid. Opleidingen van De Weideblik zijn door deze erkenning vrijgesteld van BTW.

KMO vergoeding

De Weideblik is geregistreerd als dienstverlener van de KMO-portefeuille in Vlaanderen (België). Dat maakt het voor veel deelnemers aan onze opleidingen uit Vlaanderen mogelijk een groot deel van de kosten vergoed te krijgen bij de subsidiegever. Vraag bij De Weideblik naar de mogelijkheden voor “buitenlandse deelnemers” en de prijs voor deze cursus. Deelnemers uit Vlaanderen (België) die verwachten dat ze voor subsidie in aanmerking komen, kunnen voor meer informatie contact opnemen met De Weideblik, maar ook kijken op vlaio/kmo-portefeuille.

SYN

De Weideblik is aangesloten bij het SYN; Samenwerkende Yogadocenten Nederland. De Weideblik wil daarnaast een actieve bijdrage leveren voor een certificering op een hoog niveau en is initiatiefnemer van het Kwaliteitsregister van De Weideblik (KRWB). Het is een Kwaliteitsregistratie voor vijf disciplines in ons vakgebied. Voor de deelnemers uit het KRWB biedt het erkenning en herkenning van je activiteiten naar klanten en een aantal collectieve voordelen voor de deelnemers.

VSD en BCN

Met enthousiasme kan ik melden dat De Weideblik m.i.v. 1 januari 2018 is geaccrediteerd door de vakgroep “Shantalamassage docenten” (VSD). De opleiding “Babymassage met yoga” en de opleiding “Peutermassage met yoga” voldoen aan alle punten van de Vakgroep Shantala massage Docenten (VSD). Deze opleidingen van de Weideblik zijn door deze vakgroep als diepgaand, kundig en zorgvuldig beoordeeld. Dat sluit ook helemaal aan bij mijn nieuw boek: Baby-yoga, samen in beweging, die ik in 2017 heb uitgegeven.

Ben je verpleegkundige en ga je een VSD-erkende opleiding Babymassage volgen, dan is het mogelijk “Babyconsulent” te worden. De Weideblik is niet alleen erkend door de VSD, maar ook bij de vakgroep “Babyconsulenten Nederland” (BCN).

KRWB

Naast het leveren van Erkende docentenopleidingen heeft De Weideblik ook een kwaliteitsregister: Het KRWB. Dit is een overzicht van alle docenten die een opleiding hebben gevolgd bij De Weideblik, of voldoen aan specifieke kwaliteitseisen. In dit register kunnen bezoekers van de website gemakkelijk professionele docenten in de buurt vinden. Zoek je ook een yoga of massagedocent in de buurt? Kijk dan in het register. Wil je ook vermeld worden in dit register? Kijk dan op deze pagina.

De KRWB is erkend als beroepsvereniging. De Weideblik en de KRWB wordt ook erkend door de Stichting Adiona (beroepsorganisatie voor kindercoaches en kinderyogadocenten). Wanneer je bent geregistreerd bij de KRWB en aangesloten bent bij de Stichting Adiona  wordt deze registratie ook op de Adiona website vermeld. 

Neem voor meer informatie contact op via het formulier: