De Weideblik

Erkende opleidingen tot yoga en massagedocent. Speciaal gericht op baby’s, peuters en kleuters. Er wordt veel gewerkt vanuit de holistische benadering. De groepen zijn klein waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Wil je ook yoga of massagedocent worden? Lees dan verder.

Enthousiasme, Kwaliteit en Creativiteit

De Weideblik verzorgt sinds 2004 erkende beroepsopleidingen voor massage en yoga. In deze opleidingen staan enthousiasme, kwaliteit en creativiteit voorop en werken we vanuit een holistische benadering. De activiteiten worden professioneel en met persoonlijke aandacht verzorgd.
De Weideblik heeft zich gespecialiseerd in verschillende vormen van yoga, massage, en coaching. We leiden docent op voor Kinderyoga, peuter/kleuteryoga, baby-yoga, babymassage en peutermassage. Er is ook een opleiding tot holistische kindercoach.
We nodigen je van harte uit om je te laten inspireren tijdens één van onze opleidingen of workshops. Daarnaast ben je ook welkom deel te nemen aan de yoga-, kinderyoga-, of zwangerschapsyogalessen.

baby handjes

Waarom De Weideblik?

Bij De Weideblik werken we graag vanuit een bijzondere aanpak.

Klein groepen met veel individuele aandacht

Doordat er gewerkt wordt met kleine groepen is er veel tijd en ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. De meeste groepen bestaan uit ongeveer tien cursisten.

Holistische aanpak

Bij De Weideblik wordt gewerkt vanuit een holistisch gedachtegoed. Dus niet alleen de focus op het lichaam, maar ook op de geest, en het verbinden van de twee.

Werken met beeld en geluid

Bij het nieuwe boek ”Samen in beweging” over Baby-yoga, kun je liedjes en beeldmateriaal gebruiken die je kan downloaden en gebruiken bij de baby-yoga en massage.

Docent van De Weideblik

Gea Scholtens gebruikt haar ervaring in de pedagogiek, kraamzorg en kinderopvang om een massage en yogatraining te geven die perfect aansluit bij de behoeften van een baby. Onlangs schreef ze het boek “Baby- Yoga, Samen in beweging” dat gebruikt wordt tijdens de lessen van deze opleiding. 

Babymassage Docent

Recensies

Wat zeggen anderen over De Weideblik?

Heidy Starke-de Kleyn

“Dankzij deze opleiding kan ik ouders of verzorgers leren hoe ze met liefde, aandacht, toewijding en respect hun baby een goede start kunnen geven in het leven. Zodat ieder kindje opgroeit tot wat het kan en mag zijn.’ Ik heb een krachtige basis gekregen om mijn eigen babymassage met yoga cursussen te geven.”

Peggy Bervoets (België)

“Ik ben blij dat ik deze opleiding bij Gea heb gevolgd. De warme manier waarop zij lesgeeft, is inspirerend. Je merkt dat ze veel ervaring heeft. Baby’s zijn de grote mensen van de toekomst; met massage en yoga draag ik graag mijn steentje bij aan hun ontwikkeling.”

Carmen Bosvelt

“Gea draagt warmte, respect en kundigheid uit. Daardoor krijg je in de opleiding niet alleen kennis en vaardigheden mee, maar groei je ook als mens.’ Je ziet dat er veel energie, enthousiasme en passie in de opleiding is gestoken. Geweldig wat fijn dat ik nu ook alles kan overdragen in de praktijk.”