Babymassage oefening

Certificeringen

Erkende docentenopleidingen

CRKBO

CRKBO logo

De opleidingen van De Weideblik staan geregistreerd in het Centraal Register Koert Beroeps Onderwijs (CRKBO). De Weideblik voldoet daarmee aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten Kort Beroepsonderwijs. Uitgangspunten die erkenning tot gevolg heeft zijn: zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en kenbaarheid. Opleidingen van De Weideblik zijn door deze erkenning vrijgesteld van BTW.

SYN

De Weideblik is aangesloten bij het SYN; Samenwerkende Yogadocenten Nederland. De Weideblik wil daarnaast een actieve bijdrage leveren voor een certificering op een hoog niveau en is initiatiefnemer van het Kwaliteitsregister van De Weideblik (KRWB). Het is een Kwaliteitsregistratie voor vijf disciplines in ons vakgebied. Voor de deelnemers uit het KRWB biedt het erkenning en herkenning van je activiteiten naar klanten en een aantal collectieve voordelen voor de deelnemers.

VSD en BCN

Met enthousiasme kan ik melden dat De Weideblik m.i.v. 1 januari 2018 is geaccrediteerd door de vakgroep “Shantalamassage docenten” (VSD). De opleiding “Babymassage met yoga” en de opleiding “Peutermassage met yoga” voldoen aan alle punten van de Vakgroep Shantala massage Docenten (VSD). Deze opleidingen van de Weideblik zijn door deze vakgroep als diepgaand, kundig en zorgvuldig beoordeeld. Dat sluit ook helemaal aan bij mijn nieuw boek: Baby-yoga, samen in beweging, die ik in 2017 heb uitgegeven.

Ben je verpleegkundige en ga je een VSD-erkende opleiding Babymassage volgen, dan is het mogelijk “Babyconsulent” te worden. De Weideblik is niet alleen erkend door de VSD, maar ook bij de vakgroep “Babyconsulenten Nederland” (BCN).

KRWB

Naast het leveren van Erkende docentenopleidingen heeft De Weideblik ook een kwaliteitsregister: Het KRWB. Dit is een overzicht van alle docenten die een opleiding hebben gevolgd bij De Weideblik, of voldoen aan specifieke kwaliteitseisen. In dit register kunnen bezoekers van de website gemakkelijk professionele docenten in de buurt vinden. Zoek je ook een yoga of massagedocent in de buurt? Kijk dan in het register. Wil je ook vermeld worden in dit register? Kijk dan op deze pagina.

Neem voor meer informatie contact op via het formulier:

Of bel naar 0611772723


werkt het formulier niet? mail dan naar info@deweideblik.nl